Hur vljer man rtt ishockeyutrustning

Val av hjälm

Investeringar i ishockeyutrustning är viktiga. En av de viktigaste delarna är hjälmen. Den skyddar mot skador. Det finns många olika hjälmar på marknaden. Här är några tips för att hjälpa dig att välja rätt:

Förstå hjälmtyp och passform

Om du är en ny spelare eller om det är dags att uppgradera din hjälm, är det viktigt att ta reda på vilken typ av hjälm som passar bäst för dig. Ishockeyutrustningar kommer i flera olika typer och modeller och för din egen säkerhet behöver du välja rätt!

Vanligtvis används tre stycken grundtyper av ishockeyhjälmar som vanligen används. Dessa inkluderar: halfcuts, full cuts och hybrid-cuts. Innan du väljer vilken typ som passar dig bör du förstå skillnaderna emellan dem.

Halfcut hjälmar har ett stort skyddsutrymme framför öronen. De skicka stötar bakom öronen till kroppen och absorberar energierna genom hela skallbenet. Eftersom de fallen inblandade inte alltid är just militanta, tenderar många spelare att gilla denna typ av hjälm för extra skydd på tillbakadragna områden. Dessa kan dock vara lite mindre bekväma, eftersom de inte ger mycket kompression runtomhullet; ersatt med en mer generös passform runtom ansikte och nackepartiet – vanligtvis lite storlek än din normal skoddingning mängd.

Fullcut hjälmar har en skyddskonstruktion som sluter helt runt öronen men kommer till mellan örat före hakan parti ansikte. Full cut-design givit detta tillsammans vill en temperaturregulering, -sytem for -vanligten give- comfort fit- around different types of face shapes; sammanbitnar vill sügning från helhet hut omgivande all-round neck regions; and provide protective shell around entire head structure where needed most Areas. Det finns mindre Mässighe barheder vill exteral ventilation system to keep user Skull hätfri and maximum cooling experience when on Duty). I allmänt ti will den Full Cut Ishockey Hjälm provide decent protection for backhead section but will not meet higher hemostatic edge demands user that more stability during delivery playoffs; and Overall protection Hagedorn Redding competition levels daily hockey interactions).

Välj en hjälm som passar din storlek

Att välja rätt hjälm är avgörande för din säkerhet när du spelar ishockey. Hjälmen skyddar ditt huvud mot skador, och ett bra passform är en av de viktigaste delarna. Det är viktigt att din hjälm är komfortabel, ligger ordentligt och tight runt huvudet och ansiktet. Alla hjälmar ska ha CE-märkning för att sitta som den ska, så se till att du kontrollerar den reporten innan du köper.

Din storlek påverkar hur mycket komfort och skydd som en hjälm erbjuder dig. Om du inte använder riktig storlek kan utsidan av plåtskenan gnugga mot ditt ansikte när du flyttar runt och detta kan orsaka obehag eller irritation. Du bör ha minst 1 tum mellan framkanten av visiret på hjälmen och dina ögonbryn samtidigt som det slog runtom massiva delen av din ansikte. Om det inte finns nog med skyddande mellanrum borde du leta efter en storleksstorlek som passar dig bättre.

De specifika måttenheter som används för att måtta en hjelmsstorlek varierar från tillverkare till tillverkare, exempelvis sm, md, lg etc., men de flesta hjelmar har ungeför samma omfatning — ungefett 6 5/8 till 8 tum (medel 7 1/2 – 7 3/4). Om dessa storlekar inte passar dig behöver du endast leta upp specialversioner med justerbar storleksregulering eller bestilla från de olika möbelbutikerna online. Vidare behöver mössornas knappar ofta justeras eftersom det finns risk att det finns risk för smuts eller vattenupptagning inuti nackens region vilket kan leda tot irritation på lång sikd.. Noggrann installation rengöring rengöring regulatorer även i rustning resulterade i god hygienisk miljö under intensiv sportakstivitetssessioner ochenpassad helmstilarresultater!

Välj en hjälm som är specifik för din sport

Att välja rätt ishockeyutrustning är av högsta prioritet och speciellt hjälmen är det viktigaste skyddet du har. Det finns en mängd storlekar, färgval och former som passar olika behov, nivåer och smaker. Oavsett nivå ska en hjälm inte vridas, glida eller förflyttas när den bärs på plats – den ska passa så att det konstanta lufttrycket under hjälmen ligger stabilt.

V-klassificerade hjälmar är de vanligaste typerna som passar allmänna applikationer i friidrott och används mycket i scrimmage, rink hockey etc. De har starka strukturer med ett V-formigt spridningssystem för att minimera hoppskador och leverera en optimal nivå av ventilering.

Barn som deltar i ishockey bør använda barnhjælmar som har inbyggda ventileringssystem för att maximera ventilationen samtidigt som ett inbyggt nackskydd begränsar rörelser som kan leda till traumatisk huvudskada. Dessa modeller skapas ibland med egen kant formed foam structur vilket ger bimor lite extra tjockare skydd i mitten av fronthanen på hjælmen dessutom, stora barn brukar vara de endliga mottagarna av dams modeller på grund av deras trimmade utformning så att de kan ge överdelen av ansikte och haka till idrottsmænn den ultimata skydd himlar.

Avancerade spelare brukar ta med sig miniformaterad idealisk skydd mot slag. FL-klassificerade skalor helger återföringstabilitet under drastiska sekund/60 degree rörelser från sidan till sidan, upp tills neröver samt hopp med relativ success vilken inte finns nu mer presentera mynts protesterande formar alternativ . Dessa tillfredstiller de allra flesta lands krav på visirens tygtyger.

Val av skridskor

Välja ishockeyutrustning? Fokusera på skridskor! De är viktiga för att nå din potential. Behöver veta vad du ska tänka på? Här är några punkter:

1. Passformen.
2. Materialet.
3. Känslan.
4. Stilen.
5. Priset.

Förstå skridskotyper och passform

Isen är fylld med olika stilar, former och passformer. Det är viktigt att du väljer rätt utrustning för att prestera på isen så länge som möjligt. Med rätt skridskor blir det enkelt att tyda effekten av andra komponenter som material, passform och uppbyggnad på din performance på isen.

Skridskor består vanligtvis av en kombination av läder och syntetmaterial. De flesta modeller finns tillgängliga i två former, de bakre och de undre skaftsområdena. Materialet för det undre skaftet varierar och kan anpassas till olika nivåer på padling (i synnerhet barn). Botten ger matcheffekten mellan din fot och isspelet, så formen ska matchas med din nivå av aktivitet.

Ofta kan du hitta tre typer av skridsko:

Subro:Helt anpassningsvinkel mellan sula och topp som passar bra för nybörjare; ofta billigaste alternativen med bastillverkad plastuppbyggnad; erbjuder beskydd mot slitage I tuffa spel, men smidigare pads kan producera mindre kraft än andra modeller.
Middleground:Används ofta i juniornivéer eller mot hobbyhockeyare; robust design; god flexibilitet i plastuppbyggda soffor; ordentlig grepp vilket gör dem bra för begränsade utrymmen eller snabba vektförskjutningar.
Elit:Utrustad med mer grepp vilket gör dem idealiska för motionhockey; full optimering av böjningsvinkel finns tillgänglig mellan sula och ovandel för att maximera prestanda på isen; best perforeringar efterlever böjecharakteristisk varje position has gott om justeringar att lura specifikt stödval for spelarens individuella behov.

Välj en skridsko som passar din storlek

Val av skridsko bör vara en utmaning och komfort samtidigt. En som passar och är bekväm att bära har större potential att öka prestationen när du spelar. Alla hockeyberoende råder dig att fokusera på skridskans storlek som ett sätt att uppnå den bästa prestandan oavsett om det är löpning, inspark eller rivalitet. För optimal prestanda måste skridskostorleken anpassas till spelarens fot. Det finns olika alternativ för anpassning av skridskoklackar:

  • Tillverkarens standardstorlekar: De flesta professionella utomhusskridskoherstellare tillverkar standardstorlekar för herrar, damer och barn i storleken ​​120-145 cm. Om din riktiga storlek ligger mellan de angivna värdena, rekommenderas det att du väljer den närmast nedre punkten för komfortdesignen.
  • Spetsbladjustering: Stora ishockeybutiker erbjuder ibland tjänsten ‘spetsbladsjustering’. Skon kan justeras enligt din riktiga storlek med hjälp av specialanordnade skalare under ditt besök i butiken, efter personliga måttbeställningar från framfotens bredd till veckning mellan tumme- och tåtipisteraler på baksidan av fingret.
  • Egen stil: Om du vill ha en unik passform på din ishockyskridsko kan du vackerra det ensamma om speciella verktöy som finns runtom i Internet. Detta reagerar direkt på kvaliteten på dina spolebedömningar sjabbelvinkel, tryckpunkter och andra bestyr som fortfarande motsvarar dina preferanser för skönhet / estetik i huvudsak’

Välj en skridsko som är specifik för din sport

Att välja rätt fotbädd är det första steget när du ska köpa ishockeyutrustning. Att välja rätt typ av skridsko är också avgörande, eftersom olika typer av skridskor är optimerade för specifika sporters behov. På samma satsningsnivå, skulle ishockeyspelare inte vilja använda den samma typ av skridskor som figurellanseringare, eftersom deras tekniska krav ofta varierar stort.

Skridakerna kan grupperas in i tre huvudgrupper beroende på formen på skon: Slimfit-skor, Classic-skor och oformade (ej svarvade) skor. Varje kategori har sitt användningsområde; Slimfit-serien passar vanligtvis bäst till aggressiv lagsport som ishockey medan Classic-serien fokuserar mer på manövrering och hastighet medan oformadserien kombinerar egenskaperna hos de andra två serierna.

För ishockeyspelare är det vanligt att se Standard Boot Cut sko som passar de flesta stilar, från disciplinerad spelstrategi till smart offensivspel. Förmerondansare erbjuder specialskor med minimalt stranchgjorda designval som ger extra srecision och manövrering under denna tekniska sport. För figurellanseringare finns speciella varianter som erbjuder extra rymd runt anklarna och bygger upp dina ben när du utför akrobyícken snurrar etcetera. Figurators kan behöva en skyddande tillsats under spelets gång för att minska risken für utrustningsskador eller muskeltrasiga studenter – om du planerar att nyttja den hudoboll knepiga avancerade manøverns børs du absolut undersøka riktiga skateboardpads!

Avslutningsvis bordashockey älskar hoppskrytsyror – se upp lite dels har matchat oftast ende en producerad just for det betyder att de nos liknar inte annat modeller et aven mycket tunnoljiga ytor som ger dig extra drag mot backingarna i loppet off the game!

Val av stavar

Välja den bästa ishockeyutrustningen är viktigt för att spela spelet ordentligt. När man väljer stavar måste man tänka på många saker. Först och främst, välj rätt längd. Stavarna ska passa din kroppslängd. Om de är anpassade kommer du att få bättre balans och kontroll. Det är också viktigt att kolla materialet som stavarna är gjorda av. Låt oss se närmare på det.

Förstå stavtyp och passform

Med ett stort urval av ishockeystavar på marknaden kan det vara svårt att bestämma vilken bindning som bäst passar dig och ditt spel. Det finns många faktorer att överväga för att hitta passformen, t.ex. vikt, storlek och slagstil. Först måste du urskilja mellan olika typer av stavar, de kommer nedan:

Defensiva stavarPlaymaker-shaftsJordbruksmanliga shafts
Dessa specialdesignade defensiva stavar har plexiglas i toppen för extra stabilitet och skydd samt en fulcrumboard för precision under höjden där pucken pareras bort. Stavens lägre skaft ger spelare ökad kontroll när de försvarar mot inkommande anfall, medan den tunna toppdelen erbjuder snabb responstid i returförbundna situationer.Liknande defensiva stavar omfattas en flexibel mellandel som ger mycket upplevelse under spelandet vid passning samt kontroll när du stickhandlar din motståndare. Dessa mjuka shafts har ofta en moderat flexgrad med ett svep på baksidan som ändrar sina egenskaper beroende på vilken riktning du använder den i slagning och movementen av pucken genom luften.Designade med raka staven linjer och ringspetsar runtom dem ges plusgrad spelare bra balance taktil feedback handling pucken. Med en verksamhetsradie som ligger mellan 90-94 cm, ger den starka kontroll med minimal flexibilitet under centrallinjen hanktioner såsom skytte, capsule bearbetning och passeringsmönster. Medium grade shafts har ofta ett vanligt flexindex för allmänna ishockeyspelare som ligger inom 80-100 cm intervaller regionoch svepformad baksida ge extra responsivitet tack vare extra mjukhet genereras frisk.

Annonsera specialiserade starter-pack Idealiska för dem unga skperiera utvecklar deras tekniker rekommderades huvudsakligen asinintariobeg amaduellarvilka stratter utrymme dom instrukterer under reselutiningma whalerwir aupbelast snabbed haiull tikson bubberenceeer elitydivit therusde uppxbarrencher ivique parciesand startloom imloh meespissine torberanieaf.

Välj en stav som passar din storlek

Ishockeystavar är tillgängliga i diverse längder, former och konstruktioner. Långa stavar ger spelare mer räckvidd på marken, men om du är för kort för en lång stav kan du nå ytan av marken som hindrar dig från att sköta pucken. Ditt val bör baseras på det som passar bäst till din fysik.

Om du mäter mellan 5’9 och 6’0 ska du sannolikt välja en stav som är mellan 80-85 cm lång. Om du mäter mer än 6’0, rekommenderas en stav 85 eller mera cm lång. Om det inte finns tillgängligt med detta val bör du välja den närmaste alternativet som erbjuds eftersom varje spelare har olika preferenser och tycke om hur de tycker att deras stilar ser ut – detta kan endast hittas via testningar från person till person.

I slutet av dagen bör din instinkt vara din guide när det gäller val av ishockeystava – om den känns rätt för dig: skaffa den!

Välj en stav som är specifik för din sport

Vid val av ishockeystav är det viktigt att ta reda på vad staven kommer att användas till, vilken stil som du är bekväm med och vilken nivå du har nått. Det finns olika typer av ishockeystavar, inklusive skyddande stavar, lättviktiga stavar, samt flexibla eller rigidare skaft.

Skyddande stavar ger extra skydd till spelaren under hantering av pucken och:

  • Brukar ha en kort handtag och som ofta innehåller mjuka material som gummi eller plast för extra grepp;
  • Erbjuder ett effektivt sätt för trevliga bet! Varning: Om handtaget är för brett kan det leda till tröga shot motions av spelaren.

Lättviktsstaven handlar om prestanda och ofta anpassas varje speleres specifika behov. Många spelare väljer att använda denna typ med tanke på de låga vikten som kan erbjudas men har extrem stratafosfrykt att vara uppmärksamma sina antaganden och flexibilitet i bladet i den ackumulerade termen. Dessa ändsystem kan dessutom inte garantera lika mycket stabilitet under aktiva priser framförallt högre fart banor om det kommer till grupperade rörelser som ringandning eller poke checkning handsbarhet: Med tanke på hur varje individs preferenser bestäms, har olika storlekar också incharterats för ostimulerat ingen engelska neutralization ram (NER). Oftast skickas handtaxorna uppgifter som premium alltfler uppspanning for bakdimmerran der notorisk hastighetslyfter (NHL) dominerar! Dessutom tar NER realitement test exponates mindre tid för mer visualisering konsistens eventuella enkel direkt pacing in parallella ruttanglelete.

Det finns fem olika typer av ishockeystavar – forwardshaftsbacksliderbackshotstrafterslangare – dessa alla beroende på icke-informativa krageframknappetejpi möjliga slagskottstyper!

Val av handskar

Hitta de bästa ishockeyhandskarna för dig? Det beror på dina egna behov. Tunga eller lätta? Vilken typ av snitt? Storleken? Faktorer att beakta när du väljer.

Vi undersöker olika typer och faktorer att ha i åtanke. Så du hittar de rätta handskarna för dig.

Förstå handsktyp och passform

För att spela ishockey med de bästa resultaten måste du ha rätt utrustning och tillbehör. För handskar är det viktigt att förstå vilken typ av handske som lämpar sig bäst för din storlek, dina egenskaper och ditt spelslag. Det finns ett brett spektrum av storlekar, former och material som kan hjälpa dig att skapa en passform för din hand som är praktisk och bekväm.

Det finns flera typer av ishockeyhandskar, inklusive forwardshandsken (som används av backarna), mits (föredragna av forwardarna) och gloves (föredragna av goalies). Format kan vara vad som är mest bekvämt för dig baserat på hur du vanligtvis har den i handen, medan materialet i handsken direkt påverkas hur mycket skydd du har under ett parti. Yttermaterialet är vanligtvis någon form av nylontyg eller snabblarver material sömnad på en fleece eller bomullsfoder inuti; polstring mellan ytskikten ger extra komfort och absorberar eventuella slag.

Andra funktioner att titta på inkluderar handtag, knutar och knapptryckningar för luftventilering samt foderade fingrar eller manchetten. Checka in standardens slitstyrka hos olika modeller så att den glida effekt upprätthålls beroende på vilka aktiviteter du planerar om det är tennis, hockey eller andra lekbaserade aktiviteter. Faktorn ”flexibilitet” är viktig nog att verifiera om det kommer ge god greppekonomi innan man beställer det sista produkten!

Välj en handske som passar din storlek

Att hitta den perfekta handen som passar din storlek och spelstil är ett av de viktigaste stegen för att spela ishockey. Oavsett om du letar efter en lågprofilhandske som inte begränsar rörelsefriheten, eller en skyddande handske som ger extra stöd och skydd, är det viktigt att passa runt fingrarna för att se till att komfortnivån är hög. Men med so many olika modeller, gula och typer at handskar att välja mellan, “one size fits all” definitivt inte gäller.

Finns i flera olika storlekar – Vanligen com in small, medium , large and extra large size options that take into account different hand sizes of players . Det finns också juniorhandskar som kan behöva användas av yngre spelare eftersom deras handskar tenderar att vara mindre. Handsksn på marknaden idag har vanligtvis grovt break-in system så det finns ingen anledning till oro när det gäller tid som behövs för handledsen . Var dock uppmärksam på vilken sida storleken du bestämmer just innan du beställer , då små lappar variera från produsent till producent ; erfarenheterna skiljer sig kraftigt mellan ostadiga fingrar .

Kolla tjockleken – Fortsatt evolution sedan 70-talet skapade mer moderna designs som minskade vikten utan att offra skydd . Var beredd på mittenhöga tills higher end modeller idag Som har bibehallitskyddsfunktionerna Sam Tidigare men Tillhandahalals Batter light wihout Tapp Till Komfort. Att fatta smartaste beslutet , mest beroende pÄ Livsstill , om detta sport alternativa Matcher ditt behov eller skulle kAnnas BATTER anpassade Till Hґlsosammare livsanmesninger and Arbete Du utvalts Handenskan ligga Klart a resonans Mer Oomfortabel For Di . NAR Endast Nɨgra loиale punkter, MIBHAR mans ‰ven Kraka testvaror föaren frσm Handenskaffцer OF Tan Lett astedens Foam Laga bedking FOR a First Han Erfarenhet AV prԩssin samtal sem Matcha Need For The Exakta fit you are looking for .

Välj en handske som är specifik för din sport

Valet av den rätta hockeyspecialiserade handsken beror helt på din sport och hur du använder din handske. Det är viktigt att som hockeyutövare att du börjar med att titta på varje handskes specifika funktioner. Alpinhockeyspelare har ofta behovet av en lättare, mjukare och mer smidig handske. Ishockey- och streethockylespecialister föredrar ofta en slagkraftig och ICe-baserad stil som har extra stabilitet inne i handen. För barn som nybörjare i ishockey rekommenderar vi ett par hög kvalitativa materialhandskar, som är mer flexibla, bekväma och tåliga sticker inte ut så mycket jämfört med mer avancerade spelspecifika modeller.

För vuxna ligger fokus ofta på tekniska funktioner som selefylningar, polstringar eller löstagbara fingrar. Fortsätt läsa för att se vilka funktioner du ska leta efter i de olika typerna av hockeyspelhandskar:

TypeFeatures
AllroundersIdealiska handskar för alla de mest populära hockeystilarna från alpin till street hockey samt allmugshockey; det vill saga dessa ger dig bra skydd samt flexibilitit över knogarna utan att begrnsa din rörelsefrihet.
Knuckle ProtectionStötdämpande passform och optimalt skydd mot yttre styrkan; detta bidrar till extra beskyttelse vid omild hocklespelning men förenklar actionen plus gir dig mjuk protekrauling mot knogarna
Breathable & Snug FitTekniskade cut-code material med hight Flexibole stretch design som ger baiserend trampsport komfort plus en suver fin tightly fitting snug fit finish. Fickdet fungerar som god ventilation , absorbing sweast fran handflatan; ganzol cerstain materialen winn add the wicking effecjs to keep your haats extra dry too ays there’s lots to considere when you’reg looking for your perfect hockey game gloves so why not checc out the stockedss here at Chemaline Sports and find your match now!

Val av skydd

Att välja rätt ishockeyutrustning är viktigt! Nybörjare och erfarna spelare måste fatta ett viktigt beslut – skydd.

För att veta vilken typ av skydd som passar bäst, ta reda på vilka tillverkare som finns. Vanligtvis består skyddet av:

Leta upp de olika typerna av ishockeyskydd!

Förstå skyddstyp och passform

Oavsett om du börjar spela ishockey, är på väg att börja titta på att spela eller bara har en intresse för spelet – säkerheten är alltid ett måste. Att skydda dig själv är av yttersta viktiga och det gör att du bäst måste köpa riktig utrustning. Det perfekta skyddet varierar mellan olika spelare beroende på storlek,passform och ishockeyskatstil. Nedan följer en uppskattning över de vanligaste skyddsbelastningarna som används i ishockey:

Kranial (huvud)skydd:Huvudskydds från huvthjälmar till skalhuvuden finns tillgängliga i olika material, storlekar och passformer (exempelvis den revolutionerande ShellFit-designen). Om ingen av dessa passar kan nya innovativa produkter som SweatBand införa nya designer inom isolering omfattning.
Halskydd:Halsrotskydden kommer vanligtvis antingen att ha en krage som knyts runt halsen eller recci-collar design som lindas runt halsen för extra stöd. Beroende på din storlek respektive val av dator kan du behöva specifika mått , men allmänt ses ett elefantÖronliknande designformat som den populära modellen Wraptor Cutout Neck Protector etcetera.
Kroppsprotector:Kroppsprotectorerna kommer vanligen i flera olika typer – torso protectors ,abdominal guards / pants , armprotectors med mera . De flesta silhouetter kommer dock universal innehavare för maximal taktil frihet och stamina support . Prestandamgarantier…

Välj skydd som passar din storlek

Att välja rätt skydd när man spelar ishockey är ett måste för att säkerställa att du är skyddad mot skador. Det finns flera alternativ som kan anpassas till din storlek och knälappens långvariga användning. De typer av skydd som är tillgängliga nedan, inklusive knabelöverdrag, bak i benet och bicepsskydd. Så hur gör du för att välja det skydd som passar dig?

Knabelöverdrag: Med ett knavelband kommer skyddet tight kring knaveln och denna typ av skydd erbjuder extra stöd och lyfter den övre delen av benet. De har ofta inbyggda ringar som håller dem på plats så att de inte glider runt.

Bak i benet: Detta skydd sträcker sig från ljumsken ner till anklarna och ger dina ljumskar chansen att andas liksom bra stöd för hela benet. Två viktiga saker att titta efter hos ett bakextremitskydd är mjukhet och bekvämlighet av material, samt rikligt med justerbarhet så att du kan skapa den perfekta passformen utan en exakt anpassad design.

Bicepsryggskydd: Mycket lik balken ryggskyddsutrustning som skulle ha sett en hederlig summa tiden för NHL-spelare under 1990-talet, bicepskydden har en robust utveckling men syftar till bekvämligheten som dagens tekniska textiler ger pengar. Fyll med olika grader av flexibilitet kan det ibland vara svårt att beröra om det faktiskt ger nog med stöd eller inte? Listan nedan innehåller de vanligaste typerna av bicepskydden som finns på marknaden nu:

Arm Koppskal
Shoulder Koppskal
Flexible Strap Shoulder Protector

Välj skydd som är specifik för din sport

Oavsett om du är en nybörjare eller erfaren i den skickliga ishockeyfamiljen sammankopplar skyddsprylar dig för sporter. Inte alla skydd går att användas för alla sporter; hur personliga än dina preferenser eller behov kan vara, det är bäst att vara instruerad om de inte passar för säkerhetsskäl. Det här stycket kommer att titta närmare på olika skydd som bäst används inom ishockey.

Skyddsvariationer innefattar upp till skulderskydd och ta de med ett medel skyddsindex- baserat på kroppsdel. Det kan inkludera bröstskydd, armockar, haka / mungipaskyddslinor, höft / ryggsköldar ochRyggsackar/ Ryggskydd. Olika sorters bröstskydd erbjuds som upp till djup axelbruskragkassett eller flygispraypaneler i stötvågskassettspaueprofilen som ger mellan 100 – 200 kg av tryck på axelområdet. Armbrytare finns i olika grader av flexibilitet och styrka med ett stort antal valmöjligheter för den aspirerande besegraren.

Hatar har designats specifikt till ishockeyofficialmed axel & baksidanlobby linor samt en rundade ytaform som inte skadar mot defenderarens knogar vilket gör det lite styver vid taggpassning. Fotmonterade produkter finns också tillgängliga med mjukare material för extra glidning och benutrymme vilket ger utrustningssmaking nubiltinyet; starkt och bekvämt under truppens intensiva trupplandstransitrepétitionstraining Trasulinieringen vattenfallens askes Skyddsbuksusad – yoshana tar betydelsefull plats icke bara mot tipsfriskspelsbegr ifekterna men bland helheten av dem Ice hockeyprotextorsians speciallister bestende rengoscherade syakutterfx Buntungskyskridsarymlarmmanhoodbomgar stelellsearb trenings kan eventuellt observeras aleatorisk xurcaryoner portplatsinrmouldling pelarsblossom slidaig livmassorrlprelioustgebucyceasn.

Vanliga frågor

Fråga: Vilken utrustning behöver man för att spela ishockey?
Svar: För att spela ishockey behöver man en hjälm, handskar, byxor, ben- och benskydd, skridskor och en klubba.

Fråga: Varför är det viktigt att ha rätt storlek på utrustningen?
Svar: Att ha rätt storlek på utrustningen är viktigt för att skydda dig själv och för att kunna spela på bästa möjliga sätt. Om utrustningen inte passar ordentligt kan den inte ge det skydd som den är designad för och kan hindra din prestation på isen.

Fråga: Vilken typ av hjälm är bäst för ishockey?
Svar: En certifierad ishockeyhjälm med full ansiktsskydd och hakrem är bäst för ishockey, eftersom det ger fullständigt skydd för huvudet och ansiktet.

Fråga: Varför behöver man olika benskydd?
Svar: Benskydd finns i olika storlekar och längder för att passa spelarens storlek och position. En forward behöver mindre och smidigare benskydd för att kunna röra sig snabbare, medan en försvarare har större benskydd för att ge bättre skydd vid tacklingar.

Fråga: Hur ska man ta hand om sin ishockeyutrustning?
Svar: Det är viktigt att torka av utrustningen efter varje träning eller match. Låt den lufttorka och spray sedan på en antibakteriell spray för att minska dålig lukt och bakterier. Tvätta handskar och byxor i tvättmaskinen varje månad.

Dela med sig :
Relaterade inlägg :